Vimar targonca Co., Ltd.
Termék kategória

Ride a emelőkocsi

Ride a emelőkocsi

Ride-On elektromos raklap teherautó ET-20 szolgáltatások: 1: intelligens test, vonzó megjelenés. Nagy szilárdságú kocka tervezett feladatok kezelése nehéz raklap. 2: alacsonyabb fogyasztás, alacsonyabb szolgálati költség, míg a nagyobb teljesítményt. Ideális választás helyett raklapmozgató. 3: 24V160Ah karbantartást nem igénylő...

ET-20 gépen lévő elektromos raklap teherautó

Jellemzők:

1: intelligens test, vonzó megjelenés. Nagy szilárdságú kocka tervezett feladatok kezelése nehéz raklap.

2: alacsonyabb fogyasztás, alacsonyabb szolgálati költség, míg a nagyobb teljesítményt. Ideális választás helyett raklapmozgató.

3: 24V160Ah karbantartási szabad elem hozzájárul a erős teljesítmény and könnyebb operáció, könnyű és közepes igénybevételt jelentő alkalmazásokban a legtöbb követelményeknek.

4: kompakt felépítése és ésszerű elrendezéseket biztosít kitartás és a tartósság-művelet során.

5: intelligens és moduláris tervez fokozza a könnyebb művelet, kényelmes szedjük szét és gyors kiszolgálást.


Teljesítmény:

1: ergonómiailag tervezték és építették, fogantyú növeli a kényelem művelet során. Érintésvédelmi és tömítő szerkezete megakadályozza, hogy a por szennyezés kártérítést, és javítja az élet szolgáltatás.

2: intelligens és moduláris kontrolling rendszer biztosítja, a kitartás és a biztonság gyaloglás, emelő, csökkenti és fékezés.

3: szuper már fogantyú van használatban, az egyszerűbb működés és kevésbé meghibásodott kormányberendezéssel.

4: intelligens test, kompakt felépítése és ésszerű elrendezések nagyban növeli a kitartás és a tartósság.

Biztonság:

1: a visszaforgás-gátló biztonsági gomb van szerelve a fogantyú tetején megfordítja gátolja meg az üzemben, elkapta a teherautó és az akadály között a váratlan occasions teherautó irányába.

2: intelligens vezérlő átveszi védelmi intézkedések az feszültség, alacsony feszültségű áram, mint feletti hőmérséklet és rövidzárlat alkalommal.

3: könnyen hozzáférhető sürgősségi plug szerelt függőleges oldalán teherautó keret segít üzemeltető tegyen azonnali lépéseket, ha akármi szükségállapot történik.

4: választható kocsik tudna beszerez extra védelem, teher, teherautó és üzemeltető; valóság alkalmazás által okozott károk csökkentésére.

Használhatóság:

1: öndiagnosztika nyújtott közvetlen hiba kód kiolvasás, működés közben, és elkezd megjelöl, melyik a szerviz- és karbantartási könnyű. Nincs szükség külső kézzel beállítani elemző többé.

2: 24V/160Ah karbantartása, szabad elem hozzájárul a erős teljesítmény and könnyebb operáció, könnyű és közepes igénybevételt jelentő alkalmazásokban a legtöbb követelményeknek

3: opcionális beépített töltő gyakorlatban, y kiküszöböli a szennyeződés bejegyzést, amely tud eredmény-ban hiba; Ezen túlmenően a töltő úgy tervezték, még nagyobb megbízhatósággal működik.

4: nejlonszövetből és optimális alkatrész elrendezés, hogy könnyű hozzáférést és a gyors kiszolgálás. Több uptimes és alacsonyabb költségek hozzájárulnak a tulajdonos javára és üzemeltető tapasztalat.

5: alvás modell és alacsony akkumulátor feszültség felriaszt függvény, köszönhetően az energiatakarékos következik.

Ez összead valameddig hosszabb akkumulátor-élettartam, nagyobb termelékenység, valamint az alacsonyabb költségek.Erős vállalkozó szellemmel VIMAR mindig elkötelezett ellátó Ön kiváló minőségű ride emelőkocsik TCM, a Hangcha, a Heli, az EUSz és az Unicarrier. Beszállítóink, található Kínában, is képes-hoz felajánl út emelőkocsik korona, Hyster, Hyundai, BT, és az EP

VIMAR is jól ismert, mint az egyik legnagyobb és szakmai lovagolni a raklap teherautók gyártók és a kínai. Van-unk parázs között e világhírű olyan márkák. Különben is, az ár a mi kört emelőkocsik gyártott-ban Kína nem drága, Üdvözöljük fel velünk a kapcsolatot.

Hot Tags: Ride a raklap teherautók szállító kínai gyártók, márkák, árak, gyártott-ban Kína, lovas emelőkocsik, lovas rakodólap aljzatok
Kapcsolódó termékek
I want to leave a message
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Shangcheng, kerület, Hangzhou, Zhejiang, Kína
Telefon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mailben:info@vimarforklift.com
Vimar targonca Co., Ltd.
Share: